ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Saturday, July 10, 2010

My 1st Fancy Cookies Class

Alhamdulillah berjaya juga Jun buat kelas fancy cookies...Ada sorang je student... Hehhehe kawan baik Jun masa sekolah rendah dulu... Rohana.. Lawak betul la... Almaklum la bukan senang kami nak jupe... Bila jumpa ni byk betul la yang nk di cerita...Yang gelihati tu... mula-mula Jun perasan dia punya royal icing tertinggal... Jun sempat kejar dia... masa tu dia kat lif.. pastu masa Jun dok kemas barang-barang baru perasan ada cookies yang tertinggal dlm oven.. cookies tu dah deco tp tak keras lagi icing nya.. Kononnya nak kasi cepat keras la... Jun masukkan la dalam oven.. tu dia dah tertinggal... Tapi yang paling sadis tu... resepi cookies Jun tak bagi...Nasib baik la ko kawan aku Na... kalau orang lain... Camne la ek.... Nnt aku email kan resepi tu...Nnt datang kelas lain kalau aku lupa ko ingatkan ye... Resepi ko tu ada atas meja.. pastu aku alih letak kat atas kerusi...tu yang tak perasan tu... Sorry la bebanyak ye Na...

Anak murid pertama ku sedang tekun men deco cookies


Hasil Cookies yang dah di deco...


Wajah ceria anak murid pertama ku... Tahniah!!!!!




No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment