ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Monday, May 9, 2011

Happy Mother's Day

Happy Mother's Day to Mak & Mama, Kakak-kakak ku & Adik-adik ku.... dan semua ibu-ibu...

Ni kek untuk mak & mama...



Sunday, May 8, 2011

Happy Birthday Adik

Order daripada Azureen untuk anaknya yang berusia 3 tahun.. TQVM...

Choc. Moist Cake



Selamat Bertunang Aiman & Fakhrull

Order daripada Aiman untuk majlis pertunangannya... Comel je orangnya... TQVM Aiman

Choc. Moist Cake



Cupcakes



Fruite Tart ( 50 pcs )



Apam Dot-Dot ( 50 pcs)


Birthday Cake

Order daripada Kak Teh untuk Birthday anak bongsu.... Tu yang manja tu.... pengang pipi je dah jerit... mama dia dah awal-awal bagitau dia yang bongsu... hehehe... TQVM ye Kak Teh...






Brownies Cake 


Creampuff lupa nak tangkap... letak le gambar yg dh ada... sorry ye....


Monday, May 2, 2011

Cheese Tart

Mak mentua Jun kata " ayah suka makan cheese tart yang Jun buat tu..." 1 Mei Birthday Pak mentua Jun... So Jun buat kan cheese tart ni untuk dia...


Apam Dot Dot

Ramai tul orang buat apam ni.... nampak menarik sangat... ni 1st time Jun try... Jun kukus guna tart mould... tu yang ngerekot cmtu.. kene cari acuan yang rata la nampaknya.... Jun buat untuk makan-makan masa birthday mak Jun......  Keknya nnt Jun Load sebab Jun dah tertido... kononya nak tunggu kakak Jun sampai... Dia dari Segamat amik anak dia kat UiTM.... hehehe penat la sangat.... mana taknya... pagi-pagi lepas solat subuh pegi pasar beli barang dapur.. pastu siang barang-barang basah... Masak spagetti... Buat kek... buat apam... mana la tak tergolek... penatnya... Ni belum ada anak.. kalau dah ada anak.. boleh ke nak sediakan semua ni... (macam la masak untuk kenduri penatnya...... hahhahaha)






Choc Moist Cake - Ben 10

Order daripada Siti... TQVM dear...

c

d

Map To Sri Astana Apartment