ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Saturday, November 27, 2010

Mini Chocolate Chip Cupcakes

Kalau nak order boleh la... 



Cupcakes

Order daripada Iema... Katanya saje-saje je nak makan...


Happy Birthday Nur Tasha & Nur Iffa

Order daripada Siti untuk Birthday anak buahnya.... TQVM




Pertunangan Watie & Angah

Order daripada Nina... TQVM..



Almond Brownies Chocolate Cake

Brownies ni Jun buat untuk potluck Hari Raya Aidiladha untuk Apartment Jun... Apartment Sri Astana....


Chocolate Moist Cake

Order dari member Muza... TQVM


Pertunangan Alyna & Din

Order daripada Mira untuk majlis pertunangan sepupunya... Di sebabkan cupcake ni nak simpan lama sebab dia nak bawa balik kampung..... Jun buat wording tu asing... cupcake boleh masuk peti ais... Nanti dah tiba hari pertunangan baru la letak wording tu....TQVM




Thursday, November 25, 2010

Happy Birthday Afiq Irfan

Order daripada Kin... 2kg Choc. Moist Cake... TQVM





Cupcake Pertunangan iel@yien

Order daripada Iela... tqvm....  Sorry lambat update... bz sesangat






c

d

Map To Sri Astana Apartment