ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Friday, November 18, 2011

Steam Choc.Moist Cake

Hepi Bday Kak Dah... Kakak Jun yang sulung... yang pandai masak... yang rajin masakkan makanan untuk kami... yang memang teror masak untuk majlis bertunang dan majlis kawin kami dan pelbagai majlis yang kami cadangkan... kami cuma tolong menyibuk je potong-potong bawang...hehehehe...  yang lain semua dia yang buat....TQVM for everything you done... We Love U So Much....


Steam Choc.Moist Cake

Order dari Farah.... Lupa tangkap gambar.... guna entry lama je la ye... tapi Farah order 2 sahaja... Tu la Kak Jun kata amik semua tak nak.... hehehehe.... order lagi ye.... TQVM...


Steam Brownies Cheese

Order dari Shady sempena birthday mummy dia... Ni kira last minute order.... Harap puas hati... TQVM






Apam Dot Dot

Order dari Kak Ezah... TQVM


Thursday, November 17, 2011

Fondant Cake





Red Velvet Cake

Hubby Jun tiba-tiba minta Jun buat red velvet... Special for u Baby.... Love U So Much.... Mmmmmmuuuuuuuaaaaaaaaaahhhhhhhh... :-D




Selalu lupa nak tangkap gambar kek untuk di makan sendiri... walaupun dah kene potong tangkap gak... hihihi...

Steam Choc.Moist Cake

Order daripada Farah... Beli 7 biji dapat harga borong... RM 9/pc.. hehehhe ni dah kali kedua farah order... yang dulu x tangkap gambar pun... Sorry... TQVM




Monday, November 7, 2011

Red Velvet Cake

Mencuba resepi red velvet cake... toppingnya hentam sajalah... Mascapone Cheese tak de... cheese biasa pun jadilah... :-b... Ada yang makan hingga menjilat jari... 





Sunday, November 6, 2011

Harga Door Gift - Simple Fruite Cake Muffin

Simple Fruite Cake Muffin


100 - 500 pcs = RM 1.20/pc
501 - 999 pcs = RM 1.10/pc
1000 pcs ke atas = RM 1.00/pc

Door Gift Casing


Plastic Wrap = Free


Casing Dadih = + RM 0.20/pc


Casing Dome = + RM 0.30/pc

Happy Birthday Cke

Order dari Kak Umi.. TQVM


Happy Deepavali Cake

Order dari bapa mentua Jun, Hj Hedzier.... Akhirnya Jun cuba juga buat steam buttercream cake....senang je rupanya buatnya.... lebih senang dari deco dengan buttercream.... tak payah nak penat-penat nak meratakan buttercream... hehehe... TQVM to Rizaida yang ajar buat ni tanpa apa-apa bayaran :-) ....


Happy Birthday Qayyum

Order dari ida... TQVM


c

d

Map To Sri Astana Apartment