ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Sunday, January 29, 2012

Kelas Steam Brownies Cheese & Creampuff

Dah lama Kak Umie tanya Jun nak belajar buat brownies cheese tapi date yang dicadangkan Jun ada order  ataupun ada urusan keluarga.... Kak Umie datang dengan  2 orang kawannya... Kak Yati dan Kak Suzana... Terima kasih kerana sudi belajar dengan Jun... Happy sangat berkenalan dengan mereka bertiga... :-D


Jun pun nak inter prem juga.... hihihihih....

STEAM CHOCOLATE MOIST CAKE

Seperti biasa ni order dari Farah.... Dah lama Farah order.... tapi tak berkesempatan buat.... Sorry ye Farah... Ni baru dapat buat...


Order Daripada Shara

Shara order sempena majlis pertunangannya... Tahniah Shara... semoga semua berjalan lancar... :-)




Happy Birthday Nur Amna Nafisa

Banyak sungguh dugaan membuat kek ni.... 

1. Kek yang Jun buat pecah... tak tau la pasal apa... :-( ... kene la masak yang baru....
2. Arie tersilap bawa edible yang Jun order... kesian Arie kene hantar ke batu caves edible tu... sorry ye Arie.. sbb customer minta kek pg. pukul 7.30pagi dia nak amik... 
3. Ingatkan nak cepat sampai... so, ikut la jalan besar.... aiyooooo rupanya lg lambat... terpaksa masuk semula jalan dalam....
4. masuk DUKE.. tetiba kereta depan asyik brek je.... tak lama tu... terus berenti.... kereta beratur panjang... kenapa la pula boleh jem DUKE ni pagi-pagi buta ni.... Rupanya di depan ada accident... biasa la rakyat Malaysia kan memang prihatin... tapi TOLONG TENGOK JE....

Walaupun, banyak dugaan... Alhamdulillah Jun tiba lebeih awal dari waktunya... :-D

Terima kasih kepada Ain yang sudi order kek dari kak Jun...


Thursday, January 19, 2012

Steam Buttercream Cake

Mempraktiskan diri membuat ros..... 1st trial.... walaupun tak de kon... Jun buat juga sebab mmg teringin sangat nak cuba... Kebetulan family mentua adik Jun buat makan-makan sambil tunggu detik tahun baru..... saje la buat... lg pun ada ramai yang celebrate bday.... Boleh la... walaupun tak cantik sangat... 










c

d

Map To Sri Astana Apartment