ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Sunday, April 18, 2010

Choc. Moist Cake - Birthday

Order daripada Putri... Putri ni peminat Siti Nurhaliza rupanya... Patut la banyak gambar dia dengan Siti....  Tq Putri. Order kek daripada Kak Jun..


Saturday, April 17, 2010

Cream Puff

Order daripada Diyana.. Kali ni Diyana order 100biji... Tq Diyana


Order daripada Yani... Ya Allah banyak betul la dugaan... Hari Yani nak amik kek Jun tertido...Dok tengok TV rupanya TV tengok Jun.... Nak dijadikan cerita Jun lupa minta nombor telifon si Yani ni ha.... Nombor yang dia call Jun tu nombor telefon ofis... Jun try call banyak kali xde sape angkat.... Tak tau apa nak tulis apa atas kek sebab Yani tak bagitau...Orang penat tido tau je la kan.... Tido mati... Tak dengar apa-apa... Tup tup Jun sedar dah maghrib... Ya Allah... Bila Jun tengok H/P jun ada 18 miss call... Alhamdulillah la... Yani tak marah... Dia kata nak datang amik esok harinya....Bila tiba masanya... Jun janji jumpa di Giant Batu Caves.... Hubby dia dah nak sampai dah... Entah kenapa hati ni nak sangat tengok kek Yani ni... Bila tengok... rupanya... Krim itu kek sudah roboh la..... Jun call Yani minta masa untuk Jun betulkan balik krim tu... Kak Jun MINTA MAAF BEBANYAK YE YANI.....JANGAN SERIK ORDER KEK DENGAN KAK JUN YE..



Friday, April 16, 2010

Brownies Choc. Cake - Dora & Dibo

Kek ni order daripada Kak Riza.... Dia order 2 biji..


Cream Puff


Order Daripada Diyana....

Friday, April 9, 2010

Choc. Moist Cake - Birthday

Jun terima order daripada Nadia... Dua-dua Choc. Moist Cake... Untuk Hubby n anak dia.... Untuk Hubby Nadia minta Jun letak gambar berkaitan snooker... Anaknya pula nak Mickey n Minie Mouse.. Tq Nadia order kek-kek ni.....




Cupcake Baby Dayyan

Order daripada Kak Sab untuk diberi kepada Dr. & Nurse yang jaga babynya yang baru lahir... Tahniah Kak Sab di atas kehadiran Dayyan... Comel... Banyak rambut...putih melepak... Semoga Jun akan dapat baby yang comel camtu...


Choc. Moist Cake - Birthday

Jun baru je beli stensil ni... so nak try guna kat kek Kak Laili ni.... Jun dalam delima betul deco kek ni sebab Jun tak tau sebenarnya kek ni untuk orang dewasa ke kanak-kanak... lastly deco camni je la... Bila Kak Laili amik katanya untuk orang kat opis... Kak Lailly kata dia lbh suka kalau Jun deco rumput mcm 1st time dia order kek... Kak Laili nak order untuk anniversary dia nanti.... deconya nak rumput juga....




My Loyal Customer

Ngah Zie order lagi... kali ni untuk adiknya yang belajar di United Kingdom... Rupanya boleh ye bawa makanan masuk ke UK... sbb sebelum ni adik ipar Jun nak bawa kek ke UK tak boleh.. Ngah kata kene bungkus elok-elok... masuk dalam plastik pastu bungkus dgn aluminium foil masukkan dalam plastic lg.... pack elok-elok... Adik Ngah belajar kat UK... Dia pregnant ngidam nak makan kek Jun... Katanya nak makan kek kat sana rasa was-was...Takut letak apa yang kita tak leh makan.... Tq Ngah sentiasa sokong Jun....





Carrot Cake - Edible Wonderpet

Order daripada Ilah... Sorry ye lah tak dapat datang majlis Najmi... Apa-apapun happy birthday Najmi.. semoga jd anak yang soleh...



Thursday, April 8, 2010

Choc. Moist Cake with Edible Image

Akak,kek akak ari tuh sdap sgt,family semua suka mreka puji kek akak sdap.... Ini la komen yg Jun terima daripada Maisarah... Alhamdulillah.... Terima Kasih maisarah order kek daripada Kak Jun.. Kek ni Mai bawa balik ke kampung... Berani betul dia drive sorang-sorang....


Friday, April 2, 2010

Choc Moist Cake - Barbie

Ni order daripada Tun.. Bila Jun tengok gambar ni mcm pelik je... Lama-lama baru Jun perasan rupanya Jun tak ada tulisan Happy Bitrhday..... Atun sorry sangat-sangat... Jun tak perasan....


Creampuff 




Choc Moist Cake - MU

Order daripada Ira untuk tunangnya... Hajat Ira nak surprise tunang dia tapi sayang pada hari tu tunang dia dah balik kampung kerana nenek tunangnya meninggal dunia... Al-Fatihah... Walaubagaimanapun Ira tetap ambil kek ni... Dia la yang makan... Takpe... tahun depan blh buat surprise lagi...Tq Ira...


Birthday Party

Order daripada Iema... Tq ye Ma....


Ni Birthday Cake anak Iema...tp Jun kesian sgt... Ingatkan tak nak letak krim banyak-banyak sebab nnt comot n tak bagus untuk budak-budk.. Rupa-rupanya cream tu yang dia suka... Next time auntie letak banyak-banyak ye yang...



Dua-dua ni birthday cake untuk orang yang sama.. Seksyen Iema mmg biasa order 2 biji cake... Ini kali pertama Iema order daripada Jun... Biasanya dorang beli kek kat kedai kek je.... Happy Birthday Buat Kak Zana, Iema, Marz dan Gee... Semoga pangjang umur dan murah rezeki... Tq Iema 4 order...


Dadih Perasa mangga 40 biji

Cupcakes (Birthday)

Order daripada Yati.. Ni last minute order. Alhamdulillah dapat siapkan...

Thursday, April 1, 2010

Tempahan Daripada Kak Ilyana

Order daripada Kak Ilyana... Tq Kak



Choc. Moist Cake. Sempena Kejayaan sepupu Kak Ilyana yang telah berjaya menamatkan pelajaran...


Creampuff 200 biji

Kek Sarang Semut

Cream Puff

Order daripada Pn. Suzie



Moist Cake - Barney&Friends

Order daripada Hafizal.. Dia minta Jun tulis Happy Birthday 2 years je sebab nk sambut kat Taska... Fizal ada order creampuff tp Jun lupa nak tangkap... sorry ye zal...



Cream Puff

Order daripada Fida... Tq Fida



Choc Moist Cake

Order daripada Su.. Tq Su

c

d

Map To Sri Astana Apartment