ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Tuesday, August 31, 2010

Kuih Raya Lagi!!!!!!!!!!!

Hehheheh... berkenan dengan biskut ni... try buat mlm td....


Sunday, August 29, 2010

BLUEBERRY CHEESE & FRUITE TART CLASS ( SIVA & SHAMINI)

Hari ni 29 Ogos 2010... Jun buka kelas Tart... Ada 2 orang yang hadir... Kawan sekolah Jun dan sepupu dia....Alhamdulillah semua ok.... 

  Siva & Shamini

Ni la orangnya yang sudi hadir kelas Jun... Jun lupa nak tangkap gambar masa dorang tengah sibuk-sibuk membuat tart shell... maklum la Jun pun menyebuk gak tolong dorang... Gambar ni tangkap masa dah habis kelas.. Happy je  kan... pasni boleh makan tart puas-puas... TQVM for ur support...

Blueberry Cheese Tart & Fruite Tart

Tart yang dihasilkan... yang lain dah dimasukkan dalam container yang lain... Dorang nak cepat sebab ada wedding party... kelas habis dalam kul 5.30 ptg.... Ni je yang sempat tangkap... Buahnya kecil-kecil je... asalnya Jun potong besar... Dorang suruh Jun potong kasi kecil lagi sebab dorang kata nampak tak cantik... Kalau makan kat hotel, katanya buah tu kecil-kecil je.... Jun ikut je..

Kuih Raya - Air Tanganku

Kuih raya tahun ni... Dah lama tak buat kuih.. Tahun lepas beli je.. Pastu buang.. Takde sape nak makan.. Tahun ni buat keputusan buat sendiri kuih raya... Puas membelek-belek resepi.. Ini la hasilnya.. Baru buat 3 jenis...

 Biskut Arab

Ni Biskut Arab.. Semua orang panggil nama ni... Jun panggil bikut minyak sapi... hahhah tak komersial langsung nama ni.... Jun belajar dengan anak tuan rumah sewa Jun masa belajar di UiTM Arau, Perlis... Jun sewa rumah makcik ni masa semester akhir sebab hanya 1 bulan je Jun dok di Arau untuk buat presentation final semester... Biskut yang paling senang.. dan sampai hari ni Jun ingat walaupun resepinya tak tau entah ke mana... Alhamdulillah...

Choc. Chip Cookies

Cookies ni Jun cari kat internet je.. semua ada.. almond, choc. chip... nestum takde.. Jun ganti dengan oat... tak ingat la apa lagi Jun masukkan dalam biskut ni.... Sebenarnya Jun tak pandai pun buat biskut-biskut raya ni... Dulu masa bujang mak Jun yang buat... hehhehe Jun makan je...

 Rose Tart

Tak ingat la dari mana Jun dapat resepi ni... Jun memang suka kumpul resepi... Sambil Jun 'run' keje, Jun cari la resepi yang Jun nak.. sebab keje Jun tu tak leh usik-usik... nanti 'hang' plak... Kalau buat keje lain tapi tak kacau software yang sama dia akan ok.... 'Run' keje tu kadang-kadang makan sampai setengah hari... kadang-kadang sampai tertidur depan computer sebab menunggu habis dia processing  data.... tu yang boleh buat keje-keje yang lain... Ni kan keje berfaedah ni... hehhehe... memanfaatkan peluang yang ada...



Choc. Moist Cake - Happy Birthday Navita, 9

Order daripada kawan adik ipar Jun.. TQVM Nur...


Thursday, August 26, 2010

Tartlets

Jun g belajar pelbagai jenis tart... Sape-sape nak tempah boleh la ye....

 Ini la tartlets yang dipelajari...
Ini sifu Jun... Kak Ina yang sgt kreatif n banyak bg kata semangat pada  Jun...

yeeee!!!!! dapat sijil....

Friday, August 13, 2010

Brownies Choc. Moist - Selamat Bertunang Kay & Dinie

Order daripada Ija... Ija untung tau.. K jun salah masak kek... sepatutnya Choc Moist Cake... tapi Jun masak Brownies....Takpe la rezeki orang-orang yang makan la kan... TQVM


Selamat Pengantin Baru Ali & Elsy

Order daripada Didie...TQVM


Choc. Moist Cake - Happy Birthday Aidit & Afham Aysh'

Order daripada Nani.. Nani ni pandai buat kek dah... Jun tgk kek dia kat FB... tp dia kata deco tak pandai... Tak pe.. lama-lama nanti pandai la...Nanti boleh la Kak Jun rasa kek yang Nani buat pulak..

Choc. Moist Cake

Order daripada Mimie... Alhamdulillah sempat siapkan.. sebab ni last minute order... tp sorry la ye.. creampuff tak ingat nak amik gambar...TQVM




Choc. Moist Cake - Happy Birthday Shasha

Order daripada Linda.. TQVM


Blueberry Cheese Tart & Creampuff

Order daripada Shida... Kawan masa sekolah rendah dulu..

Blueberry Cheese Tart


Creampuff


Monday, August 9, 2010

Cupcakes ( Selamat Bertunang)

Order daripada Wawa.. TQVM

Happy Birthday Hani & Husna

Order daripada Alinur Asyikin... TQVM


Happy Birthday Nur Aliah & Acu Boy

Order daripada Biah... TQVM

Choc. Moist Cake



Walnut Carrot Cake


Cream puff

Creampuff

Order daripada Cik Faz.. TQVM

Happy Birthday Natasya Jasmeen

Order Daripada Sya untuk anak buahnya.. TQVM

 

c

d

Map To Sri Astana Apartment