ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Saturday, November 27, 2010

Mini Chocolate Chip Cupcakes

Kalau nak order boleh la... 



Cupcakes

Order daripada Iema... Katanya saje-saje je nak makan...


Happy Birthday Nur Tasha & Nur Iffa

Order daripada Siti untuk Birthday anak buahnya.... TQVM




Pertunangan Watie & Angah

Order daripada Nina... TQVM..



Almond Brownies Chocolate Cake

Brownies ni Jun buat untuk potluck Hari Raya Aidiladha untuk Apartment Jun... Apartment Sri Astana....


Chocolate Moist Cake

Order dari member Muza... TQVM


Pertunangan Alyna & Din

Order daripada Mira untuk majlis pertunangan sepupunya... Di sebabkan cupcake ni nak simpan lama sebab dia nak bawa balik kampung..... Jun buat wording tu asing... cupcake boleh masuk peti ais... Nanti dah tiba hari pertunangan baru la letak wording tu....TQVM




Thursday, November 25, 2010

Happy Birthday Afiq Irfan

Order daripada Kin... 2kg Choc. Moist Cake... TQVM





Cupcake Pertunangan iel@yien

Order daripada Iela... tqvm....  Sorry lambat update... bz sesangat






Saturday, October 16, 2010

Selamat Bertunang

Order daripada Kak Dah untuk kawan dia... TQVM Kak Dah







Tuesday, October 12, 2010

Selamat Bertunang E.M.I.R.A

Order dari CT untuk majlis pertuangannya... TQVM order banyak-banyak camni... lain kali order lagi banyak ye..hahahaha... Tapi yang kelakarnya kan... Jun panggil dia kakak... rupa-rupanya dia muda dari Jun... hihihi... Ct nampak matured sangat masa pertama kali jumpa kat satu kelas belajar kek... Rasa kerdil la sangat diri ni... Tengok cara dia bercakap...heheheh tu yang perasan diri tu muda.... hahahahaha.... TQVM for order...

Ni Jun hias untuk simpanan Jun... Siti nak susun cupcake ni dalam bekas lain... yang text tu Jun letak camtu je... tak lekatkan pun... nnt senang Siti nak ubah apa-apa... 





Ni yang di hias oleh Siti





Ini la Kak CT ( hihihiihih......)


Dadih 120 biji


 Cheese Tart 50 biji



Creampuff 30 biji



Tuesday, October 5, 2010

Choc. Moist Cake

Order daripada kawan Muza... hehhe tak tau siapa nama kakak tu... Nnt kene tanya gak namanya.... TQVM


Happy Birthday Hazim

Order dari Kak Faezah... TQVM



Happy Birthday Adam Daniel

TQVM Ana order dari Kak Jun... Jun kan sebenarnya problem sungguh kalau nak hias kek utk lelaki ni... tak tau nak deco camne... harap Ana suka la ye...



Cupcake

Order daripada Maya untuk tunang dia... Maya minta design yg simple....TQVM....



Sambutan Adilfitri JUPEM

Seksyen Jun order cupcake daripada Jun 750pcs... TQVM
Persiapan menghias gerai Seksyen Pemetaan Utiliti



Acara menghias Taman Cupcake...

yang ni belum siap deco lagi.... yg dh deco tgk kat gambar masa lawatan menteri ye... tp tak nampak sangat... lupa nak tangkap gambar... sibuk men deco... makan pun tak sompek.... huhuhu
Dapat gak gambar ni... ada staff utiliti yg amik... tq En Jalil....



 Jom susun cupcake!!!!!!!





 
Ni je gambar kek yang sempat amik... design lain tak sompek.... sebab tak ingat... sebab Jun sibuk men deco cupcake....

Ni la gerai kami....... 


Final Touch Up




Lawatan YB Dato Sri Douglas Uggah Embas (Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar), Pengarah Ukur JUPEM, PUB dan boss-boss JUPEM








Yang sudi hadir........







Jun mendeco di gerai Utiliti


Permintaan tulis nama... sorry tak dapat tunaikan semua hajat....



c

d

Map To Sri Astana Apartment