ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Tuesday, October 27, 2009

Cupcakes - Majlis Perkahwinan Adindaku Eddy Junaidy & Siti Aishah

Majlis Perkahwinan pada 25/10/2009

Sessi mewarnakan butter cream...Dibantu oleh kakak-kakak, abg ipar, anak-anak buah....Ramai betul tenaga kerja Jun...Rajin-rajin semuanya..

Eh!!! pengantin pun ada...hehhehe meh kita dera diorang...hahhaha...xde la..diorg pun datang bantu juga....

Akhirnya....inilah hasil titik peluh kami.... siap deco untuk 800 biji cupcakes...









Fondant Cake For Hantaran - Majlis Perkahwinan Adindaku Eddy Junaidy & Siti Aishah

Hantaran ni dibawa masa Majlis Akad nikah pada 10/10/2009

Fondant Cake For Hantaran - Majlis Pertunangan Adindaku

Jun buat bersama kakak Jun untuk hantaran majlis pertunangan adik Jun

Happy Birthday Aniq Irfan

Order daripada Zana& Asmazi untuk birthday anak dia....Happy Birthday sayang...

Double Chocolate Moist

Kak Faezah order lagi...... kali ni untuk jamuan Hari Raya Taska anak dia....

Happy Birthday Nur

1st Version
Tulisannya mcm tak nampak je.......



2nd Version
After Touch up... hehehhe syok sendiri rasa mcm dh cantik dah....

Cupcakes - Majlis Sambutan Hari Raya JUPEM

Ni 1st ime Jun terima order untuk cupcakes... Seksyen Jun yang order untuk letak di gerai sempena jamuan Hari Raya JUPEM....






HARGA KEK

Basic Cake

Kek Buah = RM 40.00
Walnut Carrot Cake= RM 45.00
Kek Coklat Lembab (Bakar) = RM 36.00
Kek Coklat Lembab (Kukus) = RM 40.00
Vanilla Butter Cake = RM 50.00
Orange Butter Cake = RM 50.00
Kek Sarang Semut = RM 30.00
Blueberry Cheese Cake = RM 55.00
Chocolate Brownies = RM 55.00

Cake With Deco
Price depend on design
_____________________________________________________

Steam Brownies Cheese Cake NEW!
( 9” diameter wide round )

i) without Deco : RM 55.00

ii) with Deco :
Buttercream (RM 65.00)
Choc. Ganache (RM 75.00)

iii) With Edible Image
Buttercream (RM 90.00)
Choc. Ganache (RM 100.00)
_____________________________________________________

Red Velvet Cake NEW!
(Topping with Cheese )

RM 90.00 (1kg : 8” diameter wide round )
_____________________________________________________

Barbie Doll Cake NEW!
 
i) without base : RM80
ii) with base : RM150

Flavour
-Vanilla Butter Cake
-Orange Butter Cake
- Chocolate Moist

_____________________________________________________

Chocolate Brownies
( Size : 10” x 10”)

i) without Deco : RM 55.00

ii) with Deco :
Buttercream (RM 65.00)
Choc. Ganache (RM 75.00)

iii) With Edible Image
Buttercream (RM 90.00)
Choc. Ganache (RM 100.00)
_____________________________________________________

Carrot  Walnut Cake
(Topping with Cheese )

RM 60.00 (1kg : 8” diameter wide round )
_____________________________________________________

Fondant Cake
Harga : Bermula RM 180++ (depend on design)
 
Flavour
-Vanilla Butter Cake
- Orange Butter Cake
_____________________________________________________

Chocolate Brownies Cake

Sedap tau chocolate brownies ni... Jun hantar kat mak, mak mentua dan jiran- jiran....

Cupcakes yang di edarkan kepada Jiran-jiran sempena Aidilfitri...

Happy Birthday Hazim

Order daripada Kak Faezah.... Senior Jun yang setia membeli kek daripada Jun. Kek ni sempena Birthday anak dia Hazim...Happy Bday sayang...Jadi anak yang soleh....Jaga ibu dan ayah baik2...

Double Moist Chocolate Cake


Kak Faezah minta Jun buat Butter cream with choc. Chip tp toppingnya nak chocolate....sebab masa dia order cupcakes kat Jun dia rasa that flavour sedap. Jun buat 2 lapis ni...tengah-tengahnya pun ada chocolate....

Butter cream with choc. Chip


Yang ni Kak Faezah nk hantar ke masjid.... Orange Cake....Dia minta Jun tolong potong kek tu siap-siap... Jun balut kek tu sebab nnt habis la berterabur kat dalam kotak sbb dah dipotong...

Orange Cake

Order Aidilfitri 2009

Semua ni order untuk Hari Raya Aidilfitri... Terima Kasih kepada semua yang order daripada Jun.... Jun saje je tulis kat atas cakes ni.....nk practice....nk lembutkan tangan la kononnya.... hehehhe... kebiasaannya Jun x tulis apa-apapun atas kek ni.....









Kelas Mini Bag Bersama Kak Ina

Best la masuk kelas ni...seronok gak buat kek comel-comel ni....Happy sgt g kelas....byk ilmu yg Jun dapat....TQ Kak Ina....Hanya Allah shj yang membalasnya...

Cream Puff

Jun buat untuk makan sendiri...untuk di jual....akan di beritahu kelak


Blueberry Cheese Cake

Order daripada Ekhzan. Dah lama dia mengidam....baru la dapat buat..bukan apa renyah membuatnya...Ni la 1st time Jun buat selepas pergi belajar buat cheese cake ni...nasib baik la jd...Yang paling best Ekhzan kata cheese cake ni sedap....Mak dia pun suka....


Cupcakes

Ni order daripada Kak Faezah...Dia tak nak letak apa-apapun atas cupcake...Dia minta Jun buat perasa campur-campur.... Ada Orange, Chocolate, Blueberry dan yang paling dia suka butter with chocolate chip....

Yang ni stok yg tak jadi...Jun bagi je la kat Kak Faezah...Kalau nk bagi kat org lain rasa macam tak tergamak je kan.... Yang putih-putih tu Jun letak White choc. Chip....Hubby Jun kata nampak macam kulat je....lain kali taubat x letak dah....

Happy Birthday Azwa

Ni birthday anak buah Jun....Jun buat Orange Cake...Happy Birthday kakak....

c

d

Map To Sri Astana Apartment