ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Sunday, July 25, 2010

Mixer Lama vs Mixer Baru

Alhamdulillah... Akhirnya dapat juga Jun mixer yang baru. Senang la sikit keje Jun.. Hehhehe lepas ni boleh la terima tempahan dalam kuantiti yang banyak... Especially cupcake.... Ni la namanya rezeki kan... Oven Jun, Ayah yang sponsor... Mixer ni pulak, Abah & Mak yang sponsor. Terima kasih Allah kerana mempermudahkan perjalanan untuk hambaMu ini.. Terima kasih Abah, Mak, Ayah & Mama kerana membantu Jun.. Hanya Allah sahaja yang membalasnya... Buat suami yang tercinta.. Terima kasih kerana memberi izin Sayang buat bisnes ni... Terima kasih kepada semua yang banyak memberi sokongan dan dorongan.. Kepada sifu ku Kak Ina... Terima kasih kerana tak jemu memberi dorongan,kata semangat dan tunjuk ajar serta melayan pertanyaan-pertanyaan Jun.. TQ... TQ.. TQ

Ni mixer ku yang lama.. yang banyak jasanya pada ku... walaupun ada yang baru jun tetap guna dia untuk buat tempahan yang dalam amount yang kecil...


Mixer baru ku... Beli kat CKE, Cheras dgn harga RM 923 termasuk extra bowl & K beater. Kapasiti nya 7 litre.. TQ Ilah tolong teman Kak Jun pegi beli mesin ni... Hubby ku keje.. Cuti hari ahad je... Ahad CKE tutup pulak.. So tak boleh la teman beli mesin ni.. Tapi dia la yang bawa Jun cari CKE Cheras ni... Hehehe.. Kalau Jun yang cari alamatnya entah bila la nak jumpa agaknya... Alamatnya Jalan Cheras.. Jun ingatkan kat area cheras sana... Sebab peta nak ke sana pun Jun tak berapa nak faham...Rupa-rupanya dekat je dengan ofis Jun...Alhamdulillah.. tapi tak selalu guna lagi... baru test-test..

No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment