ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Sunday, March 28, 2010

Cupcakes (Pertunangan)

Order daripada Kak Zura kawan adik ipar Jun. Tq ye...


Choc. Moist Cake -Wedding

Order daripada Yulie untuk Majlis Perkahwinan sepupunya... TQ Yulie...




Friday, March 19, 2010

Chocolate

Ni Choc yang ditempah oleh Amudha untuk majlis perkahwinannya...Amudha order sebanyak 550 biji.... TQVM Amudha... Selamat menempuh alam perkahwinan. Semoga bahagia selalu..

Wednesday, March 17, 2010

Fondant Cake

Kepada sesiapa yang nk order fondant cake... bgtau la ye...Jun sedia menerima tempahan..




Tuesday, March 16, 2010

Party Time

Happy Birthday Abang Shah
Tahniah Farah for SPM
Happy Birthday Syafiqah
Happy Anniversary Jun & Luth

Abang Shah: Semoga panjang umur, Bahagia selalu. Semoga di dalam rahmat dan redha Allah selalu. Terima kasih kerana membahagiakan Kak Dah, Azwa, Farah, E'ah, Farhan, Mak, Abah dan keluarga kami... Hanya Allah membalasnya...

Farah : Tahniah for SPM. Semoga selepas ini akan mendapat kejayaan yang lagi cemerlang dan membanggakan Mak dan Ayah.

Syafiqah : Semoga Along sentiasa berjaya dalam impian Along.. Belajar bersungguh-sungguh... Jadi anak yang soleh..

Hubby : Semoga kita bahagia hingga akhir hayat. Walau banyak manapun dugaan yang datang, semoga kita sentiasa tabah hadapi. Moga Allah sentiasa merahmati dan meredhai hidup kita. I LOVE U SO MUCH...

Mak, Abah, Kak Dah, Abang Shah, Ya, Abang Ani, Boy, Aishah, Adik, Azwa, Farah, E'ah, Farhan, Syafiqah, Azwadi, Nadhirah, Hafiz & Haziq... Ayah, Mama, Nur, Nadia & Akmal.. Kamu semua sentiasa berada di hati kami walau dimana pun kami berada. KAMI SAYANG KAMU SEMUA.. KAMU SEMUA PERMATA HATI KAMI
Iringilah kehidupan kami dengan doa kalian. Kami sentiasa mendoakan kebahgian kalian sepanjang hari...

WE LOVE U ALL

Abang Shah & Mak

Jun & Hubby

Cream Puff

Jun terima order ni daipada Kak Hani... Yang kelakarnya kami dok di Apartmen yang sama... level yang sama... tp tak pernah bersua.. Hanya berkenalan di Facebook... sebab pagi Jun pegi dan balik keje awal dari Kak Hani... Jun pun kalau dah balik umah... tutup pintu... sibuk la dgn baking.... Alhamdulillah ada Diana, Nani & Shidah... Kalau tak... tak kenal la kita kan Kak Hani... Tqvm order cream puff ni...


Double Choc. Moist Cake - Ferrari

Order daripada Kak Ina untuk birthday anak lelakinya... TQ Kak Ina


Selamat Bertunang Nurul Asyikin

Order daripada Kak Zalilah. PA Pengarah Seksyen Jun. Dia minta Jun buat Choc. Moist Cake.. Deco nya nak rumput. Sebenarnya dia minta Jun buat mcm kawan K Ezah punya. Nak yang sama tp Jun bagi cadangan letak bunga ni sebab yang kek tu cartoon sesuai untuk anak-anak kecil.. Untuk orang bertunang buat la yg lain... Tp Akak ni nak base deco dengan rumput...

Choc. Moist Cake & Kek Oren


Choc. Moist Cake

Kek Oren. Kak Zalilah order untuk makan sendiri. Tq order kek dari Jun ye Kak..Lain kali order lagi ye...

Friday, March 12, 2010

Choc Moist Cake

Order daripada kawan-kawan Kak Ezah... Tq Kak Ezah tolong promote untuk Jun.. Terima kasih kepada yang order kek ni..



Order Dari Hidayah

Jun terima tempahan ni daripada Hidayah.... TQ Hidayah


Choc Moist Cake

Creampuff

Order Dari Ngah Zie

Terima kasih Ngah atas order semua ni..

Choc. Brownies Cake



Creampuff


Dadih Choc.

Thursday, March 11, 2010

Cupcake (Plain)

Cupcakes ni order daripada Kak Pah... Boss opis lama Jun... Tq Kak Pah



Kek Sarang Semut

Kak Zie order kek sarang semut lagi... Tq Kak Zie



Thursday, March 4, 2010

Choc Moist Cake (Liverpool)

Terima tempahan daripada Kak Ina


Choc Moist Cake

Terima tempahan daripada Busyra



KEK OREN - Happy Anniversary Ana

Terima tempahan daripada Ana.. Sorry Ana, kek sarang semut lupa amik

Choc Moist Cake - Ben 10

Order daripada Pn. Laili



Cupcakes

Order Daripada Shikin




Cupcakes (Anniversary)

Order daripada Su

c

d

Map To Sri Astana Apartment