ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Thursday, May 21, 2009

KEK

KEK BUAH KUKUS (STEAM FRUITE CAKE)

Kek ni nenek saudara suami saya yang buat. Datang dalam 2 saiz. Yang kecil (bulat) beratnya dalam 400gm dan yang besar (4 segi sama) tu dalam 1kg. Harganya xla mahal sangat..rasanya sedap...yummy yummy....maklum la..orang lama yang buat....

Harga :
400 gm = RM 16.00
1kg = RM 36.00

Mai la cuba.....


KEK COKLAT LEMBAB
(MOIST C
HOCOLATE CAKE)

Kek ni Jun terima tempahan dari Nor.....Tq Nor support Jun

Harga :
1 biji = RM 48.00



KEK OREN (ORANGE CAKE)

Oleh kerana ramai yang tanya pasal kek oren......Jun usahakan juga buat kek oren ni.....Mai la cuba....

Harga :
1 biji = RM 28.00



KEK COKLAT LEMBAB
(MOIST CHO
COLATE CAKE)

Kek ni Nor yang tempah.....Nor la yang rajin tempah kek coklat ni dari Jun....Sorry ye Nor Jun tak pandai nak hias kek ni....skill tak bagus....nnt Jun g blajar Jun buat yang special untuk Nor ye.... Kek ni untuk b'day anak Nor.....Ben 10 tu Nor yang beli....So Jun tampalkan je.....InsyaAllah ada rezeki nnt Jun nak belajar buat icing......boleh la try deco yang lbh elok kan.......Tq Nor banyak support.....HAPPY B'DAY TO IZZAT.....Moga jadi anak yang soleh ye sayang.....

c

d

Map To Sri Astana Apartment