ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Tuesday, October 12, 2010

Selamat Bertunang E.M.I.R.A

Order dari CT untuk majlis pertuangannya... TQVM order banyak-banyak camni... lain kali order lagi banyak ye..hahahaha... Tapi yang kelakarnya kan... Jun panggil dia kakak... rupa-rupanya dia muda dari Jun... hihihi... Ct nampak matured sangat masa pertama kali jumpa kat satu kelas belajar kek... Rasa kerdil la sangat diri ni... Tengok cara dia bercakap...heheheh tu yang perasan diri tu muda.... hahahahaha.... TQVM for order...

Ni Jun hias untuk simpanan Jun... Siti nak susun cupcake ni dalam bekas lain... yang text tu Jun letak camtu je... tak lekatkan pun... nnt senang Siti nak ubah apa-apa... 





Ni yang di hias oleh Siti





Ini la Kak CT ( hihihiihih......)


Dadih 120 biji


 Cheese Tart 50 biji



Creampuff 30 biji



No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment