ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Tuesday, October 5, 2010

Sambutan Adilfitri JUPEM

Seksyen Jun order cupcake daripada Jun 750pcs... TQVM
Persiapan menghias gerai Seksyen Pemetaan Utiliti



Acara menghias Taman Cupcake...

yang ni belum siap deco lagi.... yg dh deco tgk kat gambar masa lawatan menteri ye... tp tak nampak sangat... lupa nak tangkap gambar... sibuk men deco... makan pun tak sompek.... huhuhu
Dapat gak gambar ni... ada staff utiliti yg amik... tq En Jalil....



 Jom susun cupcake!!!!!!!





 
Ni je gambar kek yang sempat amik... design lain tak sompek.... sebab tak ingat... sebab Jun sibuk men deco cupcake....

Ni la gerai kami....... 


Final Touch Up




Lawatan YB Dato Sri Douglas Uggah Embas (Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar), Pengarah Ukur JUPEM, PUB dan boss-boss JUPEM








Yang sudi hadir........







Jun mendeco di gerai Utiliti


Permintaan tulis nama... sorry tak dapat tunaikan semua hajat....



No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment