ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Saturday, February 6, 2010

Cupcakes

Gelihati betul la... tak sangka order ni daripada isteri sepupu hubby Jun... Bila di kenangkan balik kelakar la pula... Jun dan Su pernah jumpa sekali je... Tu pun masa awal perkahwinan Jun sebab dia nak bg hadiah kawin Jun... pastu Jun dgn Su takde la berhubung lagi.... pastu no h/p Su pun Jun tak simpan.... Su perasan gambar-gambar kek kat blog Jun sama dgn gambar yang Jun tag kat family member dia.. check punya check rupanya sedara la pulak..... Jun tak de idea sebenarnya nk deco cupcake ni.. sbb Jun kan tak nak amik order minggu ni... nak rehatkan diri.. tp tak sampai hati la pulak nak reject...masa tu Jun tak tau lg Su ni isteri sepupu Hubby Jun.... Akhirnya terhasil la deco ni... Su yang minta nak Air Asia... Tq Su order cupcake ni.. Lepas ni blh la jumpa selalu....

No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment