ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Friday, February 26, 2010

Birthday Abah, Farhan & Ira

Alhamdulillah dapat juga akhirnya Jun load gambar ni.... Dah banyak kali cuba load tp tak boleh... Ni bday ayah Jun... Kene buat kek yang light je... sebab ayah Jun kencing manis... Luka kat kaki dia baru je baik... So kene buat kek yang kurang manis... Choc. pun letak sikit je... n cream langsung tak de... Selamat hari Lahir Abah.. Semoga Abah sentiasa sihat sejahtera dalam lindungan redha dan rahmat Allah... Kami sayang Abah...


Yang ni kek untuk anak buah Jun... Kek ni tak tau la apa salahnya... Masak punya la lama.. tp x masak2... dr tengahari sampai ke malam tak masak gak... bila dah masak nak letak edible Ben 10... Edible nya pula ntah ke mana... eeeeee geram betul... nak cepat jd lambat... dah Ben 10 tak de jun letak la apa-apa edible yang ada... kek ni nak di deco pun susah sebab panas... tp nk cepat jun deco gak... tu yg jadi camni ni... Mak Tam balik umah tgk ada je Ben 10 tu kat tepi almari.. padahal mak tam cari kat situ banyak kali... Tak pe la tunggu next year punya bday la pula mak tam buat yang cantik ye....... Happy Bday Farhan & Ira... Mak Tam n Pak Tam sayang korang..

No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment