ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Wednesday, December 9, 2009

Cream Puff

Cream Puff ni Mah yang order. Kami kawan sejak dari UiTM... sama-sama belajar kat Arau... Dok satu bilik... Tido satu bantal...hahahha...rapat gila... isi borang keje sama-sama, dapat kerja pun sama-sama.... cuma tak dok satu seksyen je.... Kalau jumpa mesti sembang macam-macam... sembang hal kami je... tak sempat pun nk ngumpat orang... bila ingat cite masa belajar dulu memang best sangat...kalau jupe mesti cite balik kenangan masa kat Arau.... pecah-pecah perut gelak.... Tq 4 d order Mah.... Next time order lagi ye...


Yang ni ada lebih Jat yang beli.... Jun jual 1pack = RM3.00. Terima kasih ye....


Mak Jun buat jamuan makan untuk kawan-kawan dia yang tolong buat keje masa kenduri kawin adik Jun... Buat kenduri doa selamat sekali untuk adik Jun. sorang nak pegi keje kat Holand... sorang lagi dapat keje kat Penang.... Seronok jadi lelaki... Panjang betul langkah.... Alhamdulillah semuanya rezeki... Jun buat cream puff je untuk kenduri ni... Anak-anak buah Jun suka sangat makan. Siap pesan "lain kali kalau Mak Tam datang lagi bawa cream puff ye..." Seronok tau rasanya kalau orang suka apa yang kita masak.....



No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment