ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Wednesday, December 30, 2009

Brownies Chocolate

Brownies chocolate Cake ni Auntie Yani yang order untuk Abang Angkat dia... sebenarnya Auntie Yani ni still nampak muda lagi tapi 1st time jumpa dia di Teak 5 adik ipar Jun panggil dia Auntie.... lekat la pula nama Auntie tu....Ayah pula suruh panggil Chef Diva....Auntie Yani mmg glamour..... Inilah yang Allah tetapkan... Rezeki,Jodoh, PERTEMUAN dan mati sesuatu yang bukan kita rancang... Semua Dia yang maha Esa telah tetapkan...1st time ke Teak 5, masa tu celebrate birthday Mama... Tak de apa nak bagi Mama... So Jun buatkan Brownies Cake untuk Mama... Nor beria sgt nak makan cake ni.... Dah potong mama suruh bagi kat Auntie Yani... Tak sangka la pula Auntie & Uncle suka... Auntie terus jatuh hati dengan brownies Jun.... Bulan Januari ni anak-anak dan suami Auntie punya birthday... Auntie dah booking date tempah cake.... TQ Auntie... Semoga PERTEMUAN ini memberi sesuatu yang terbaik untuk perniagaan kita.... Tq Auntie kerana beri sokongan kepada Jun... Harap Auntie suka n puas hati...

Auntie... Jun letak nama camni je ye... boleh kan...Kalau Auntie cakap awal Jun boleh buat dengan fondant...


No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment