ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Sunday, August 29, 2010

Kuih Raya - Air Tanganku

Kuih raya tahun ni... Dah lama tak buat kuih.. Tahun lepas beli je.. Pastu buang.. Takde sape nak makan.. Tahun ni buat keputusan buat sendiri kuih raya... Puas membelek-belek resepi.. Ini la hasilnya.. Baru buat 3 jenis...

 Biskut Arab

Ni Biskut Arab.. Semua orang panggil nama ni... Jun panggil bikut minyak sapi... hahhah tak komersial langsung nama ni.... Jun belajar dengan anak tuan rumah sewa Jun masa belajar di UiTM Arau, Perlis... Jun sewa rumah makcik ni masa semester akhir sebab hanya 1 bulan je Jun dok di Arau untuk buat presentation final semester... Biskut yang paling senang.. dan sampai hari ni Jun ingat walaupun resepinya tak tau entah ke mana... Alhamdulillah...

Choc. Chip Cookies

Cookies ni Jun cari kat internet je.. semua ada.. almond, choc. chip... nestum takde.. Jun ganti dengan oat... tak ingat la apa lagi Jun masukkan dalam biskut ni.... Sebenarnya Jun tak pandai pun buat biskut-biskut raya ni... Dulu masa bujang mak Jun yang buat... hehhehe Jun makan je...

 Rose Tart

Tak ingat la dari mana Jun dapat resepi ni... Jun memang suka kumpul resepi... Sambil Jun 'run' keje, Jun cari la resepi yang Jun nak.. sebab keje Jun tu tak leh usik-usik... nanti 'hang' plak... Kalau buat keje lain tapi tak kacau software yang sama dia akan ok.... 'Run' keje tu kadang-kadang makan sampai setengah hari... kadang-kadang sampai tertidur depan computer sebab menunggu habis dia processing  data.... tu yang boleh buat keje-keje yang lain... Ni kan keje berfaedah ni... hehhehe... memanfaatkan peluang yang ada...



No comments:

Post a Comment

c

d

Map To Sri Astana Apartment