ANNOUNCEMENT

ANNOUNCEMENT!!!!

Sila ke website terbaru

Just A Cake di

www.justacake2u.blogspot.com

Tart Shell

JOM BELI TART SHELL

TART SHELL

Kulit tart untuk pelbagai jenis tart seperti cheese tart, fruit tart, egg tart & sebagainya. Tak perlu bersusah payah atausqueeze masa anda yang sememangnya terhad. Terus tempah sahaja.

Size: 4.5cm (mini –
permukaan atas sebesar syiling 50sen)
Kuantiti: 1 bekas – 100pcs
Harga: RM32 (original)

*
dibuat menggunakan buttercup bukan marjerin untuk menjamin rasa yang sedap & rangup
*
simpan dalam bekas kedap udara & tempat kering boleh tahan selama 2 bulan

______________________________________________________


TERMA & SYARAT

* Sila buat pembayaran terlebih dahulu.

* Kemudian hantar bukti pembayaran.

* Sila buat temujanji sekurang-kurangnya satu (1) hari sebelum pick up order.

Pick UP Point :

1. JUPEM :

Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM), Jln Sultan Yahya Petra (Jln Semarak), Kuala Lumpur.


Isnin - Jumaat
Masa : 9.00
pg - 4.00 petang (Sila buat temujanji)

2. My Home Sweet Home :

Blok A, Sri Astana Apartment, Jln 20, Taman Selayang, Batu Caves, Selangor.


Isnin - Jumaat
Masa :
Selepas 6.00 ptg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


Sabtu/Ahad
Masa : 9.00
pg - 10.00 mlm (Sila buat temujanji)


NEW!!!


TEMPAHAN MELALUI POS


TERMA & SYARAT

*Sila buat tempahan 2 minggu awal.
*Sila nyatakan poskod alamat anda, kami akan membuat semakan terlebih dahulu.
*Setelah mendapat pengesahan, sila buat pembayaran. Kemudian hantar bukti pembayaran kepada kami.
*Tempahan anda hanya akan dihantar selepas pembayaran dibuat.


Call/SMS/WhatsApp 011-23205935

Followers

Monday, January 4, 2010

Penghasilan Chocolate

Alhamdulillah tercapai juga hajat Jun nak belajar buat coklat... Ini la hasilnya.... Alhamdulillah dapat sifu yang baik... Kawan yang sama-sama belajarpun baik-baik... Terima kasih sifu.... Terima kasih kawan-kawan...Suka Jun tengok coklat-coklat ni...comel-comel... Rasa sayang nak makan tapi.... tak tahan la tengok coklat ni.... Asalnya hanya nak buat cake sahaja tapi sekarang dah ada coklat pula.... camna ni... nama blog 'just a cake' tapi ada chocolate.... Tak pe la kan... tu la namanya bisnes.... tak semestinya buat satu bidang je kan... di luar sana ada banyak lagi peluang... yang kalau kita usaha pasti kita dapat hasilnya... Terima kasih Allah kerana memberi ilham ini buat hambaMu....

Chocolate yang dihasilkan menggunakan mould

Kad ucapan menggunakan Chocolate

Chocolate Box... sesuai untuk dibuat hadiah atau hantaran perkahwinan

KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT BOLEH MEMBUAT TEMPAHAN YE.......

1 comment:

c

d

Map To Sri Astana Apartment